حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

استقبال عربستان از تروریستی خواندن جنبش انصارالله یمن

دولت سعودی در بیانیه‌ای از تروریستی خواندن جنبش انصارالله یمن از سوی آمریکا، به گرمی استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۲۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 11
کد خبر: ۷۳۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه عربستان سعودی امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای از تصمیم دولت آمریکا برای تروریستی خواند جنبش انصارالله یمن استقبال کرد.

به نوشته خبرگزاری رسمی سعودی (واس)، دولت ریاض در این بیانیه مدعی شد که اقدام آمریکا موجب خواهد شد تا یمنی‌ها به میز مذاکره بازگردند و دست از اقدامات خود بردارند.

وزارت خارجه دولت سعودی، بار دیگر ادعا کرد که جنبش انصارالله به نیابت از ایران، موجب وخیم شدن شرایط انسانی در یمن شده و تهدیدی برای صلح و امنیت و اقتصاد جهانی است.

در این بیانیه همچنین ابراز امیدواری شده است که تروریستی خواندن جنبش انصارالله و چند تن از شخصیت‌های این جنبش، موجب عدم دستیابی نیروهای یمنی به موشک و پهپادها و سلاح‌های پیشرفته شود و همراستا روند سیاسی برای پایان جنگ را تقویت کند و آن‌ها را به پای میز مذاکره بیاورد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای که امروز (دوشنبه به وقت تهران) به نقل از پامپئو منتشر کرد، گفت: «قصد دارم سه رهبر انصارالله، عبدالملک الحوثی، عبدالخالق بدرالدین الحوثی و عبدالله یحیی الحکیم را به عنوان تروریست‌های جهانی اعلام کنم».

«محمد علی الحوثی»  عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله یمن در واکنش به این اقدام واشنگتن، سیاستهای دولت ترامپ را نشانگر بحران تفکر و یک رفتار محکوم دانست و گفت که یمن نیزحق پاسخگویی را برای خود محفوظ می‌داند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار